follow Catalog firme » Servicii firme » Birou mediator » Judetul MEHEDINTI
  home     Birou mediator   Judetul MEHEDINTI

Birou mediator Mehedinti

Obtineti cel mai bun pret pentru birou mediator completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
birou mediator, birou mediere (Drobeta Turnu-Severin, MEHEDINTI)
Biroul de mediator - Severineanu Victor a fost înfiinţat în anul 2013 si scopul firmei este să furnizeze servicii eficiente de soluţionarea disputelor şi managementul conflictelor pentru dispute complexe, într-un cadru confortabil, comod şi confidenţial. Biroul de mediator - Severineanu Victor gestionează o varietate largă de cazuri de la simple cazuri la locul de joacă la dispute complexe, cu mai multe părţi. Biroul..
0752 *** ***Click aici!
birou mediator, birou mediere (Drobeta Turnu-Severin, MEHEDINTI)
Soluţionarea oricărui conflict pe calea medierii, presupune găsirea unor soluţii permanente de către părţile implicate. Biroul de mediere Soare Mihaela, va invită ca împreună cu mediatorul să luaţi decizii chibziite cu înţelepciune, soluţii convenabile pentru satisfacerea intereselor fiecărei părţi. Alege medierea in cadrul Biroului de mediere Soare Mihaela. Economisiţi timp, bani şi vă protejati imaginea. Soluţionarea rapidă şi amiabilă a conflictelor în materie..
0740 *** ***Click aici!
birou mediator (Drobeta Turnu-Severin, MEHEDINTI)
Medierea - O solutie: Reciproc convenabila, Eficienta si Durabila, pentru neintelegerile dintre persoane ! Raporturile dintre persoane sunt reglementate printr-un ansamblu de reguli cuprinse in Codul Civil. Orice tip de dispute ivite in aceste raporturi: de familie; de proprietate; comerciale; Mostenire; contracte; s.a.m.d. , se pot solutiona nu doar prin justitie, ci si prin mediere !..
0724 *** ***Click aici!
birou mediere mehedinti (Drobeta Turnu-Severin, MEHEDINTI)
Avem experienta in domeniul dreptului familiei ( divort, partaj, incredintare minor, program vizitare, rapire internationala ), dreptului comercial ( toate tipurile de conflicte ), dreptului civil ( succesiuni, granituire, revendicare, pretentii, evacuare, partaje, obligatia de a face ), dreptului penal, infractiuni la plangere prealabila ( lovire, vatamare corporala, furt intre soti, abuz de incredere, violare de domiciliu, tulburare de posesie, abandon de familie..
0722 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie