follow Catalog firme » Servicii firme » Birou mediator » Judetul GALATI
  home     Birou mediator   Judetul GALATI

Birou mediator Galati

Obtineti cel mai bun pret pentru birou mediator completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
birou mediatori, birou mediator galati, birou mediator (Galati, GALATI)
Consiliul de mediere are obligatia sa actualizeze periodic si cel putin o data pe an tabloul mediatorilor si sa il puna la dispozitie celor interesati la sediul sau, al instantelor judecatoresti, al autoritatilor administratiei publice locale, precum si la sediul ministerului justitiei si pe pagina de internet a acestuia...
0723 *** ***Click aici!
birou mediator (GALATI, GALATI)
Trăim intr-o societate conflictuală, in care vecinul amenință cu judecata cand i-ai inundat bucătăria; in care dacă o relație scarțaie te gandești instantaneu la divorțul cu zeci de martori și țipete la Tribunal; in care judecătorul taie și spanzură la fiecare termen, timp de cațiva ani buni dacă ai de rezolvat o problemă in justiție. Dacă nu te regăsești in tipologia enunțată mai..
0769 *** ***Click aici!
birou mediatori, birou mediatori galati, birou mediere (Galati, GALATI)
Biroul de Mediatori Asociaţi dispune de o logistică ce îndeplineşte condiţiile recomandate de către Consiliul de Mediere pentru derularea optimă a procedurilor , începând cu informarea obligatorie şi gratuită, conform legislaţiei în vigoare, dar şi pentru procedura completă de mediere, care se finalizează cu încheierea unui acord între părţi. În acest fel sunt respectate principiile promovate prin legea medierii: strictă confidenţialitate, neutralitate..
0733 *** ***Click aici!
birou mediator, birou mediator (Galati, GALATI)
Medierea reprezinta o modalitate de solutionare a conflictelor pe cale amiabila, cu ajutorul unei persoane specializate in calitate de mediator, in conditii de neutralitate, impartialitate, confidentialitate si avand liberul consimtamant al partilor. medierea este o activitate de interes public si se bazeaza pe increderea pe care partile o acorda mediatorului, ca persoana apta sa faciliteze negocierile dintre ele si sa le sprijine pentru..
0758 *** ***Click aici!
birou mediere conflicte, birou de mediator (Galati, GALATI)
Biroul de mediator viorel popa ofera servicii de medierea conflictelor in urmatoarele domenii de activitate: drept civil: granituire, revendicare, pretentii, evacuare, obligatia de a face, partaje etc. dreptul familiei: divort, partaj bunuri comune, incredintare minori, obligatii de intretinere etc. drept penal: plangeri prealabile (lovire, vatamare corporala, furt intre soti, abuz de incredere, viol, violare de domiciliu, tulburare de posesie, etc): drept comercial: somatia..
0741 *** ***Click aici!
birou mediator (Galati, GALATI)
Birou de mediator mincov marian. consultanta jurica, consultanta in afaceri si management, traduceri autorizate lb. engleza si lb. franceza. medierea conflictelor civile, de afaceri, de familie(divort, incredintare minori, partaj), conflicte penale, conflicte de munca, asigurari, malpraxis...
0743 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie