follow Catalog firme » Servicii firme » Birou mediator » Judetul ARAD
  home     Birou mediator   Judetul ARAD

Birou mediator Arad

Obtineti cel mai bun pret pentru birou mediator completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
birou de mediator arad, birou mediere arad, birou mediatori arad (Arad, ARAD)
Medierea are sens in timpul medierii, deţineţi controlul. luaţi singur deciziile. soluţiile sunt date de persoanele asupra cărora acţionează consecinţele. mediatorii nu îşi impun propriile păreri sau soluţii. mediera este confidenţială. sesiunile de mediere nu sunt publice şi nu poate fi dezvaluit nimic din ceea ce se spune în timpul medierii. notiţele pe care mediatorul le ia în timpul discuţiilor, sunt distruse în..
0744 *** ***Click aici!
birou mediere arad (Arad, ARAD)
Cabinetul individual de detectiv particular - desfasoara activitati specifice de investigare, la cererea persoanelor fizice sau juridice, in conditiile legii, fara sa aduca atingere dreptului la viata intima, familiala si privata ori altor drepturi si libertati fundamentale. specializat in activitati de investigatii, urmarire, verificari si consultanta, va ofera in conformitate cu prevederile legii 329/2003 un pachet complet de servicii in conditii..
0744 *** ***Click aici!
birou mediere, birou mediere (Arad, ARAD)
Ce este medierea ! Medierea este o metoda alternativa de solutionare a conflictelor in afara instantelor de judecata. Medierea se realizeaza cu ajutorul unui mediator, persoana calificata, neutra care ajuta partile sa obtina o solutie in conditii de neutralitate, impartialiate si confidentialitate. Medierea este o practica foarte veche, dar a dobandit o importanta sociala abia in ultimii 25 de ani.S-a nascut din domenii..
0723 *** ***Click aici!
birou mediere (Arad, ARAD)
Berenz spedition cu sediu in arad str cimpul linisti nr 5, puncte de lucru comisionar vamal si casa de expeditii in vama arad, comisionar vamal moravita jud timis, comisionar vamal naidas jud caras severin, transport intern si international de marfa inclusiv marfuri adr, servicii de contabilitate, etc...
0257 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie